Profilprodukter med tryck från Printoz.se

Nu har vi på stung-ovik köpt nya profilkläder med tryck till föreningen! Snygga hoodies och t-shirts med tryck med vår egen logo. För en liten förening som oss är det viktigt att alltid sprida vårt varumärke vart de än går och då är profilering av våra kläder ett enkelt och billigt sätt att göra detta på. Profilkläderna håller oftast ett lägre pris än de man köper i butik och likvärdig kvalité, och man får dem med tryck!

Vi valde hoodies och t-shirts för att de är klassiker som alltid går hem, snygga fräscha plagg i våra egna färger som visar vilka vi är när vi är ute på fadderuppdrag! Väldigt bra till speciellt introduktionen när alla nya snabbt och enkelt ska kunna hitta sina faddrar 🙂
profilkläder
Vi letade online efter en bra leverantör och fastnade för Printoz, de hade en modell av hoodie och t-shirt som passade oss fint i både design, kvalité och pris så dem blev det till slut! Vi är väldigt nöjda med leveransen och kommer definitivt att handla där även nästa gång! Ni finner deras hemsida här: http://www.printoz.se/ där kan ni enkelt gå in och spana på den modell av hoodie och t-shirt som funkar bäst för er förening! De säljer tydligen till hela Sverige så inga problem om ni inte är lokaliserade i Stockholm.