Om fördelarna med att gå med i faddergruppen

Det finns många fördelar med studentlivet på universitetsnivå. Det första och största inom detta område är naturligtvis att du kommer att få en utbildning som för dig vidare i livet mot dina uppsatta mål. Genom att välja rätt utbildning och genomgå denna kommeBristow_Adams,_University_of_Illinois_football_player,_1902r du att ha stora chanser att få de jobb som du förutsatt dig. Andra fördelar som finns är att gå med i något som kallas för faddergruppen. Detta är en grupp av utsedda personer som ska leda alla nya studenter på universitetet på rätt väg. Här handlar det om ett ansvar att hjälpa alla med rätt val på universitetet samt att klara av alla de olika fester och aktiviteter som finns utanför studierna.

När du går med i faddergruppen kommer du också att bli en väl ansedd person, som alltid kommer att vara den som syns. Detta genom att du bär en så kallad faddertröja vid alla festligheter och aktiviteter. Med detta roliga ansvar kommer naturligtvis skyldigheter att alltid föregå med gott exempel, och se till att alla kan få den hjälp de behöver. Precis som med alla uppdrag är du skyldig att utföra dina plikter, men du kommer även att få mycket god kontakt både med studentkåren och alla andra studenter. Detta kan då leda till att du får vänner för livet.

När du är en av de personer som har lätt att tala med människor, vill göra rätt saker och samtidigt vill träffa många människor är detta det rätta valet för dig. Då kommer faddergruppen att vara ett mycket bra val, där du kommer att knyta många kontakter och få ut mer av ditt studentliv. Här kommer du också alltid att vara den som syns på alla fester, och sköter du ditt jobb kommer du att ses med respekt och bli en mycket omtyckt person, som klarar sig från de flesta olika negativa händelser.